Interneto puslapio peržiūrų skaičius

2011 m. kovo 30 d., trečiadienis

Lietuvos televizijoje - filmas autizmo tema "Juodas balionas"

Lietuvos televizija paskelbė, kad balandžio 2 dieną, 23.05 val. parodys filmą autizmo tema "Juodas balionas" (The Black Balloon, 2008 m.). Tai australų drama, apdovanota Berlyno festivalyje. „Normalu“ – reliatyvi sąvoka“, teigia filmo kūrėjai, atskleidę jaudinančią autizmą turinčio vaikino, jo jaunesniojo brolio ir gražuolės draugės istoriją. 

LRT pranešime spaudai sakoma, kad balandžio 2-osios išvakarėse, penktadienį, apie autizmą kalbės Lietuvos televizijos laida „Labas rytas“, laidoje dalyvaus Pasaulinės sveikatos organizacijos Lietuvoje vadovas Robertas Petkevičius ir medicinos mokslų daktarė Liudvika Starkienė. Pasiklausysim, ką gi aukštas PSO pareigūnas pasakys svarbaus ir daug žadančio.

Nors visos Lietuvos televizijos turi negerą įprotį gerus filmus rodyti vidurnaktį, šį sykį teks "atkentėti" ir pasižiūrėti. Gerai, kad balandžio 2-oji - šeštadienis. Džiugu jau vien tai, kad visuomeninis transliuotojas pasistengė, tegu ir asmeninių pažinčių dėka, prisiminti tai, kas daliai visuomenės yra nelengva, o kartais ir skaudi kasdienybė.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą