Interneto puslapio peržiūrų skaičius

2021 m. sausio 29 d., penktadienis

Knygų apie autizmo spektro sutrikimus bus galima pasiskolinti iš bibliotekos

 Vilniaus apskrities Adomo Mickevičiaus viešoji biblioteka (Trakų g. 10) praneša, kad iš Lietuvos autizmo asociacijos "Lietaus vaikai" gavo dovaną - 21 knygų autizmo sutrikimų tema rinkinį ir netrukus bus galima jas skolintis, t. y. neštis namo ir skaityti. Jų ieškoti bus galima Vaikų skyriuje. Nuoroda į informaciją čia: https://amb.lt/vaikams/lt/draugiska-biblioteka/vertinga-lietuvos-autizmo-asociacijos-lietaus-vaikai-dovana-bibliotekai/2528

Visas Lietuvoje išleistas knygas galima rasti nacionalinėje M.Mažvydo bibliotekoje (Gedimino pr. 51), bet ten jas reikia skaityti vietoje, namo neštis negalima. 

Deja, šiame sąraše lietuvių kalba yra tik keturios knygos (šešios rusų k., likę anglų k.). Lietuviškai išleistų knygų man pavyko suskaičiuoti iš viso maždaug 24 pavadinimus - ir autorinių, ir verstinių. Neblogai, prisimenant, kaip prieš 10-15 metų nebuvo ne tik knygų, bet ir lietuviškas internetas buvo tuščias. 

Visiems, kam aktualu autizmo spektro sutrikimai, rekomenduočiau išsirinktas knygas nusipirkti, nes jos, skirtingai nei grožinės, yra parankinės - kilo klausimas, atsivertei, paskaitei, sužinojai, padėjai atgal iki kito karto. 

1 komentaras:

  1. Dalinuosi šiuo liudijimu su partneriais, kuriems sunku užmegzti santykius, nes yra ilgalaikis sprendimas. Mano vyras paliko mane ir mūsų 2 vaikus dėl kitos moters 3 metams. Stengiausi būti stipri tik dėl savo vaikų, bet nesuvaldžiau skausmo, kuris kankino širdį. Buvau įskaudintas ir sutrikęs. Man reikėjo pagalbos, todėl patyriau internetą ir aptikau svetainę, kurioje pamačiau, kad burtininkė daktarė Ellen gali padėti susigrąžinti meilužius. Susisiekiau su ja ir ji už mane pasakė specialią maldą ir burtus. Mano nuostabai, po 2 dienų vyras grįžo namo. Taip susirinkome ir šeimoje buvo tiek daug meilės, džiaugsmo ir ramybės. Taip pat galite susisiekti su dr. Ellen, galingu sprendimų padėjėju
    1) susigrąžinti savo buvusį vaikiną
    2) Suveskite vyrą ir žmoną
    3) nustokite kartoti košmarus
    4) Žolelių gydymas nuo ŽIV ir vėžio
    5) Galingas stebuklingas žiedas
    6) sėkmės žavesys
    7) Atsikratyti obsesijų
    8) Gimdymo ir nėštumo problemos. Susisiekite su juo elektroniniu paštu: ellenspellcaster@gmail.com
    Whatsapp +2349074881619

    AtsakytiPanaikinti